У магазині Sportik є шоурум, в якому ви можете побачити і приміряти товар. Ми знаходимося в м.Київ, вул. Велика Окружна 4г. Окружна ринок, павільйон Sportik. Попередньо дзвонити.
(067) 181-32-32
(063) 311-61-91

При сумі замовлення більше 2000 грн доставка - безкоштовно!

Статті

Де купити кросівки Хіліс

Модні роликові хіліси купити не проблема. Головне знати, як вибрати кросівки або кеди і куди звернутися за оригінальною. якісною продукцією для дітей, підлітків та дорослих.

Детальніше: Де купити кросівки Хіліс

Ракетка для настільного тенісу яку вибрати?

Інтернет магазин Sportik рекомендує, на що звернути увагу при виборі ракетки для настільного тенісу.

>

Детальніше: Ракетка для настільного тенісу вибрати?

Яка має бути ракетка для настільного тенісу

Інтернет магазин Sportik допоможе з'ясувати, наскільки хороша для вас обрана ракетка для настільного тенісу.

Детальніше: Яка має бути ракетка для настільного тенісу

Як можна навчитися кататися на скейті

Сучасна різноманітність дощок для катання може стати приводом для розгубленості при виборі у тих, кому потрібно вперше стати на скейтборд. Адже доведеться вирішити кілька проблем відразу: вибрати та купити дошку для себе чи дитині, а також як і де навчитися кататися на скейті.

Детальніше: Як можна навчитися кататися на скейті

Як правильно вибрати скейт

З чого роблять скейти і як вибрати свій перший скейтборд?

Детальніше: Як правильно вибрати скейт

Чим скейт відрізняється від пенні

Що вибрати - скейт, лонгборд чи пенні борд? Майже шекспірівське питання. Настав час поговорити, чим відрізняються між собою дошки для райдерів, які займаються скейтбордингом. Столичний магазин скейтбордів Sportik допоможе зробити правильний вибір.

Детальніше: Чим скейт відрізняється від пенні

Як кататися на Heelys?

Винахід, якому не виповнилося ще й десятка років, для дітей від 5 років та провідних активний спосіб життя дорослих – це кеди або роликові кросівки Heelys на коліщатках у п'яті. Власники хілісів із роликом у п'яті вже створили свою субкультуру, всередині якої цінуються основні переваги ідеології Heelys. Де ж можна зустріти цих хлопців та покататися самому? І як швидко навчитися кататись?

Детальніше: Як кататися на Heelys?

Дитяча термобілизна в Києві

Під час спортивних активностей у зимовий час не варто загортати ваше чадо за бабусиним методом у 100 одягів. Тим же бабусям здається, що їхні кохані внучаті навіть у 30-градусну спеку можуть замерзнути в тіні або на протягу від літнього вітерця. Подібне кутання може призвести до підвищеного потовиділення, що і в холод, і в спеку призведе до негативних результатів для здоров'я дитини. Для сучасних та прогресивних батьків лише один вихід – придбання білизни для дітей з термоефектом.

Детальніше: Дитяча термобілизна у Києві

Всі права захищені. © 2010 - 2017 Sportik.com.ua Спортик (Sportik) Інтернет магазин спортивних товарів, одягу. Київ, Україна.
Магазин спортивных костюмов и лыжной одежды «Спортик»  Украина  Киев  01030  просп. Академика Палладина, 31  Тел. (067) 181-32-32 

Вхід або Реєстрація

Вхід через соціальні мережі:

▲ Наверх страницы