Narrow your search with filters
Ціна
від грн. догрн.
Виробник
Бассейны
Тип бассейна
Опции
Для кого?
Надувная мебель
Тип
Комплектация
Защита
Тип
Футбольные мячи
Тип
Очки для плавания
Для кого
Горнолыжные перчатки
Для кого
Шапочки для плавания
Для кого
Материал
Buff
Категория Buff®
Размер
Тип
Скейты
Размер деки
Ролики
Для кого
Размер роликов
Аксессуары
Категория
Мебель
Категория
Материал каркаса
Пояса, перчатки, аксессуары
Категория
Мячи для фитнеса
Диаметр
Тип
Комплектация
Термоноски
Назначение
Велосипеды
Пол
Возраст
Тип
Материал рамы
Тормоза
Диаметр колес, дюйм
Рост, см
Самокаты
Количество колес
Максимальная нагрузка
Шлепанцы
Тип
Пол
Виндстоппер
Тип одежды
Пол
Технология
Грелки
Тип грелки
Всього товарів: 4350
Результат: Показати

Статті

Як вибрати окуляри для плавання дитині

Підбір окулярів для плавання дитині, як захисного аксесуара від хлорування та хімікатів у басейнах та їдкої солі в морі, лежить у зоні відповідальності дорослих. Юного власника потрібно буде лише навчити, як правильно одягати, як мити окуляри для плавання та як правильно зберігати їх. Не зайвим буде поцікавитися у дитини щодо вибраних кольорів оправи та форми лінз. Дитячий смак може вплинути на те, як виглядатимуть дитячі окуляри для басейну.

У цій статті ви дізнаєтесь:

  1. 1. Як правильно підібрати очки для плавання дітям
    1.1. Що таке стартові очки для плавання дитячі
    1.2. Окуляри для плавання залишають сліди, що робити батькам
    1.3 Як вибрати окуляри для плавання форум матусь
  2. 2. Як правильно носити окуляри для плавання дитячі
    2.1. Як повинні сидіти окуляри для плавання
    2.2. Як доглядати окуляри для плавання
    2.3. Чим відмити окуляри для плавання
    2.4. Як зробити, щоб окуляри для плавання не запітніли

дитячі окуляри для басейну


Як правильно підібрати очки для плавання дітям

Хімікати для дезіінфекції в басейні, вапняні домішки в жорсткій прісній воді, сіль у морській воді - не найкращі супутники для тих, хто пірнає. Особливо чутливі очі у маленьких плавців. Попадання в очі такої води може надовго віднадити дитину від басейну або водойм і звести її ентузіазм і бажання навчитися плавати нанівець. До того ж, пірнання принесе більше задоволення і викличе менше первинної остраху води та глибини, якщо діти зможуть побачити під водою, куди вони пливуть і що їх оточує. Якісні окуляри для плавання дитячі допомагають забезпечити надійний захист очей та забезпечити хорошу видимість при дайвінгу.

дитячі окуляри для басейну


Що таке стартові окуляри для плавання дитячі

Як і у світі дорослих, дитячі моделі плавальніних окулярів можуть бути:

  • Аматорські – найпростіша модель екіпірування для тих, хто відвідує басейн для розвитку та оздоровлення. Для таких окулярів головне – забезпечити герметизацію очей та надійну фіксацію на голові, мінімальні сліди на обличчі після відвідин басейну чи пляжного відпочинку. У таких моделях для дітей часто присутні фантазійні форми оправи та декор (зірочки, квіти, метелики та інше).
  • Тренувальні плавальні окуляри застосовуються для регулярних спортивних занять у басейні . Такими моделями користуються професійні плавці, у тому числі й діти-спортсмени. Враховуючи часте застосування, тренувальні аксесуари мають м'яку посадку, ударостійкі лінзи з покриттям від запотівання та УФ-захистом (доступні дитячі моделі з наявністю діоптрій у склі лінз). Аналогічно дорослому асортименту, конструкція перенісся, залежно від відстані між очима, може бути регулюватися, змінюватись або підбиратися за розміром у литих моделях.
  • Стартові окуляри для плавання – моделі для юних спортсменів, майбутнє яких пов'язане із професійним заняттям плаванням. Стартові окуляри відрізняються чудовою гідродинамікою, адже вони призначені для турнірів, олімпіад, змагань. У дитячих стартових моделях жорстка посадка, мінімальний шар ущільнювача між обличчям і лінзами (як і в дорослих моделях стартових окулярів, оправа (обтюратор) може і зовсім бути відсутнім, але для ніжної дитячої шкіри бажано, щоб невелике м'яке ущільнення все-таки було), подвійний надійний ремінець. Дитячі окуляри шведки – ця розмовна назва моделей для змагань. Так історично склалося, що у 70-х роках XX століття шведська компанія Мальмстен запустила у серійне використання перші очки, у яких булиНЕ скляні, а безпечні лінзи. Очевидно, що цю назву окулярам дала батьківщина виробництва фірми Malmsten – Швеція. Прототип шведських окулярів з жорсткою посадкою, без оправи та подвійним ремінцем, як і раніше, є шаблонним еталоном для всіх, хто випускає подібну продукцію для професійного спорту. Їх ще називають окуляри скельця за відсутність оправи, лінзи з нахилами та прозорі бічні грані.

окуляри склянки дитячі


Окуляри для плавання залишають сліди, що робити батькам

Окуляри для плавання дитячі, особливо якщо це професійні окуляри для плавання скельця без обтюратора або мінімальної силіконової прокладки, залишають на обличчі вм'ятини. На ніжній дитячій шкірі такі сліди можуть навіть залишити не просто вм'ятини, але навіть легкі припухлості або синячки. Інтернет магазинин Sportik рекомендує:

  1. 1. Найкращі окуляри для плавання, які не залишають слідів, – з неопреновою оправою. Особливістю губчастої структури неопрену є те, що обтюратор з цього матеріалу м'яко прилягає до шкіри обличчя, а не прилипає, як це буває з силіконом. Слід лише пам'ятати, що аналоги із силіконом мають більш тривалий термін використання.
  2. 2. Другим варіантом вирішення проблеми вм'ятин на шкірі обличчя дитини можна одягнути не окуляри – маска для плавання або напівмаска мають більший розмір обхвату обличчя, і після тренування такі сліди прилипання будуть меншими. Окуляри для плавання, як і стандартні окуляри шведки, випускається з урахуванням розміру та анатомічних особливостей дитячого лицьового скелета. У колекціях популярних TM Arena, Speedo окуляри маски мають УФ-захист та шар антитуманного покриття. Враховуючи, що продукція призначена для дітей, як і аматорські моделі дитячих окулярів для басейну, напівмаски та маски можуть випускатися у фантазійних формах та з декором./li>

окуляри маска для плавання


Як вибрати окуляри для плавання форум матусь

Порадьте окуляри для плавання моїй дитині. Це одне з найчастіших питань у відповідних темах, присвячених заняттям у басейні, на форумах батьків та мам у декреті. Які окуляри для плавання краще визначати за такими параметрами, як:

  • Наявність обтюратора та матеріал, з якого він виготовлений. Чи не буде проблем із вм'ятинами на обличчі.
  • Розмір, форма, матеріал лінз, наявність Anti- Fog та UF-захисту. На форумах завжди можна поцікавитися, де недорого купити антифог спрей для відновлення покриття.
  • Якщо у дитини проблеми із зором, то вибираючи окуляри для плавання , відгуки на форумах не повинні бути вирішальними. Завітайте до дитячого окуліста. Досвідчений лікар порекомендує підібрати змінні лінзи з діоптріями, рівними за силою звичайної оптики або трохи слабше.
  • Конструкція перенісся розбірна регульована, змінна або лита. Для дітей литі моделі мають позначку у маркуванні – Kids (діти) або Junior (підлітки).

Ціна на дитячі окуляри для плавання залежить від усіх перерахованих факторів, але вона не має бути вирішальним фактором. Головне – це:

  • Мінімальні сліди після тренування або їх повна відсутність.< /li>
  • Ударостійкі лінзи, що забезпечують хорошу видимість під водою.
  • Повна герметизація (вода не повинна пропускатися оправою і потрапляти на очі).
  • Надійні ремінці, які не повинні давати окулярам зміститися. Найзручніші ремінці для дітей – регульовані автоматично, спеціальною кліпсою.

окуляри-маска для плавання дитячі


Як правильно носити окуляри для плавання дитячі

Як одягати окуляри для плавання ваша дитина зрозуміє після першої примірки. Перед безпосереднім походом до басейну бажано кілька разів потренуватися, причому, давайте зробити це дитині самостійно, без вашої поради.омощі. Адже надалі йому доведеться повторювати цю процедуру без вашої присутності та допомоги.


Як повинні сидіти окуляри для плавання

Як правильно підібрати очки для плавання? Перед тим, як купити окуляри для плавання, треба допомогти приміряти їх дитині. З дітьми завжди важко у питаннях примірки, тому запасіться терпінням та часом:

  1. 1. Потрібно буде прикласти вибрану модель до очей, дати їй прилипнути, а потім прибрати руки.
  2. 2. Вчасно підібрана модель має залишитися на очах, отже, вона герметична і не пропустить вологу.
  3. 3. Автоматичним способом або вручну (все залежить від оснащення моделі) підрегулюйте ремінь кріплення, натягнутий на потилицю під кутом 90 градусів по відношенню до корпусу окулярів.
  4. 4. Попросіть свою дитину кілька разів відібрати окуляри від обличчя і детально розпитайте про її відчуття. Головне, щоб вибрані дитячі окуляри для басейну не надто тиснули. Якщо ви побачите після хвилинної примірки надтом глибокі сліди від присосок оправи, то така модель не годиться: тільки уявіть, що буде зі шкірою дитячого обличчя після 45-хвилинного тренування.

окуляри для басейну дитячі


Як доглядати за очками для плавання

Обов'язково подбайте про якісний та надійний чохл для плавальних окулярів. Навчіть малюка чи підлітка, як берегти куплений аксесуар, щоб його не довелося купувати знову надто швидко. Правила користування такі самі, як для дорослих моделей:

  1. 1. Не братися зсередини за лінзи, щоб не стерти антизапотівний шар.
  2. 2. Не ставити під пряме сонце.
  3. 3. Не лити гарячу воду в душі чи сауні.
  4. 4. Після використання легко промити проточною холодною водою.
  5. 5. Висушити та вкласти у футляр.
  6. 6. Хпоранити у місці, де прохолодно.

Смисливому підлітку старшого віку можна довірити і нанесення антизапотівного спрею або крапель Anti-Fog для відновлення втраченого покриття.

окуляри для плавання пітніють що робити


Чим відмити окуляри для плавання

Навчіть дитину бути відповідальною та стежити за чистотою свого спорядження для басейну. Кожне застосування має закінчитися обов'язковим миттям у холодній воді. Нагадайте синові або дочці, що не потрібно докладати великих зусиль, щоб не стерти антифог або захисне покриття від подряпин. Якщо на дзеркальних або прозорих лінзах є плями від вапняку у твердій воді або сліди від пальців, то добре їх вимити можна за допомогою шампуню для дітей. А ось абразивні засоби застосовувати не варто.


Як зробити, щоб окуляри для плавання не запітніли

Протитуманне покриття робить дитячі окуляри для плавання зручними моделями з антизапотіваючим ефектом. Якщо ваш спадкоємець навчиться дбати та стежити за окулярами, то антифог протримається досить довго. Але постійний контакт із водою таки з часом змиє це покриття. Відновити його можна за допомогою спеціальних крапель або спрею, якщо під рукою таких засобів немає, то старий спосіб – слина на внутрішній бік скла лінзи, а потім опустити у воду на кілька секунд.

Всі права захищені. © 2010 - 2017 Sportik.com.ua Спортик (Sportik) Інтернет магазин спортивних товарів, одягу. Київ, Україна.
Магазин спортивных костюмов и лыжной одежды «Спортик»  Украина  Киев  01030  просп. Академика Палладина, 31  Тел. (067) 181-32-32 
▲ Наверх страницы